Status: Ej inloggad


Takbrygga av profildurk

Weland Ståls lätta och stabila takbrygga för att förflytta sig längs taket. Gångbryggan har en hög sparklist och upphöjd gångyta för bra grepp under svåra förhållanden. Bryggan är även godkänd för infästning av livlina vilket gör nockräcket överflödigt på sträckor där bryggan är monterad. Fästena monteras med c/c max 1200 mm. Smidigt montage genom gängade hål i överdelarna och den skarvas med överlapp för enkel anpassning av längden. Utförande enligt SS-EN 516.

 Beställ enstaka artiklar till denna typ
  dölj alla bilder  | visa bild i eget fönster

Taktäckning

 Beställ enstaka artiklar till denna typ

Infästning

Weland falsfäste för falsade plåttak. Infästningen sker helt utan håltagning, genom att fästet kläms fast på ståndfalsen. Fästet passar alla Welands produktgrupper. Godkänd för montage på stålplåt, zink, rostfri och kopparplåt i dubbelfalsat utförande.

 Beställ enstaka artiklar till denna typ
  dölj alla bilder  | visa bild i eget fönster

Wiresystem

Vårt egna wiresystem för fallskydd som uppfyller regler gällande fallskydd vid förflyttning på tak.

Med en wire som monteras längs takbryggan, takstegen, nockräcket eller direkt på taket får man en väldigt flexibel säkerhetslösning i samband med arbeten och underhåll på tak och andra utsatta arbetsställen. Användaren förankrar sin säkerhetslina i löparen som sitter på wiren och sedan kan hen röra sig fritt över hela takytan utan omkoppling. Vi erbjuder även en lösning där användaren med sin egen karbinhake kan ta sig förbi fästpunkterna med ett enkelt handgrepp dock utan att behöva koppla om sig efter vajern.

OBS! Weline system får bara monteras ihop med Weland taksäkerhetssystem och denna kalkyl är för raka montage där vi kan leverera en färdig längd på wiren. För system med sammanhängande wire i olika riktningar mellan t.ex. takbrygga och takstege krävs specialkunskaper.


Inställningar

Ytbehandling
Längd (m) (Använd + för flera längder)
Avstånd mellan fäste (mm) (max 1200)
Antal förankringspunkter för livlina Hjälp
Antal skarvplåtar till hörn
Antal (st)
 

Inaktiverade artiklar

Kryssa i de artiklar som du inte vill ha med i din konfiguration. (Lämna alla okryssade som standard)