Status: Ej inloggad


Typ av stege/steg

Lätt stege med bra stabilitet. Stegens sidostycken är av rullformad U-profil. Stegpinnen är profilerad för att minska halkrisken och är stukad både in- och utvändigt mot stegsidan för dubbel säkerhet. Stegen är godkänd för infästning av livlina och utförande enligt SS-EN ISO 12951.

 Beställ enstaka artiklar till denna typ
  dölj alla bilder  | visa bild i eget fönster

Taktäckning

 Beställ enstaka artiklar till denna typ

Infästning

Weland falsfäste för falsade plåttak. Infästningen sker helt utan håltagning, genom att fästet kläms fast på ståndfalsen. Fästet passar alla Welands produktgrupper. Godkänd för montage på stålplåt, zink, rostfri och kopparplåt i dubbelfalsat utförande.

 Beställ enstaka artiklar till denna typ
  dölj alla bilder  | visa bild i eget fönster

Trappsteg

Lösa trappsteg av halksäker profilplåt. Trappsteget krokas fast runt takstegens stegpinnar och låses med bultförband. Trappsteget har en vinklad stegyta som gör att det kan användas till takstegar med lutning 8° till 35°. Trappsteget passar till Weland takstege.

 Beställ enstaka artiklar till denna typ

Wiresystem

Vårt egna wiresystem för fallskydd som uppfyller regler gällande fallskydd vid förflyttning på tak.

Med en wire som monteras längs takbryggan, takstegen, nockräcket eller direkt på taket får man en väldigt flexibel säkerhetslösning i samband med arbeten och underhåll på tak och andra utsatta arbetsställen. Användaren förankrar sin säkerhetslina i löparen som sitter på wiren och sedan kan hen röra sig fritt över hela takytan utan omkoppling. Vi erbjuder även en lösning där användaren med sin egen karbinhake kan ta sig förbi fästpunkterna med ett enkelt handgrepp dock utan att behöva koppla om sig efter vajern.

OBS! Weline system får bara monteras ihop med Weland taksäkerhetssystem och denna kalkyl är för raka montage där vi kan leverera en färdig längd på wiren. För system med sammanhängande wire i olika riktningar mellan t.ex. takbrygga och takstege krävs specialkunskaper.


Glidskydd

Glidskydd med dubbelkrok monteras direkt till takstege eller takbrygga med fästvinkel.

 Beställ enstaka artiklar till denna typ

Inställningar

Ytbehandling
Längd (m) (Använd + för flera längder)
Antal (st)
 

Inaktiverade artiklar

Kryssa i de artiklar som du inte vill ha med i din konfiguration. (Lämna alla okryssade som standard)