Från idé till produkt

Weland Stål finns för dig som arbetar på tak. Vi är inte bara marknadsledande inom tillverkning. Vi har ett eget utvecklingscenter för produkter och hjälper dessutom till att utveckla normer för taksäkerhet.

Säkra tak sedan 1975

Vi på Weland Stål har lång erfarenhet och bred kunskap när det gäller taksäkerhet och utrymning. Samtidigt siktar vi hela tiden framåt för att kunna ge våra kunder de bästa lösningarna. Vi är experter på att skapa långlivade och pålitliga produkter. Som dessutom är tillverkade i Sverige.

Allt utgår från vårt löfte till kunderna. Vi sätter alltid säkerheten först och erbjuder produkter av högsta kvalitet så att ni kan fokusera på er verksamhet. Det gör vi genom att både hålla oss uppdaterade kring alla krav men också genom en tät kontakt med montörer, återförsäljare och användare. På så sätt kan vi göra på säkra och praktiska produkter.

— dela upp det här på olika boxar —

All kunskap vi samlar in går vidare till produktutvecklingen. Med hjälp av vår egen testanläggning i Ulricehamn skapar vi hela tiden bättre produkter som möter dagens och morgondagens behov och regelverk.

Efter en noggrann utvecklingsprocess påbörjas tillverkningen. Även den sker på anläggningen i Ulricehamn. Med en modern maskinpark och kunniga medarbetare kan vi garantera en hög kvalitet och effektiv produktion. På så sätt kan vi utlova en produkt med hög säkerhet som levereras när den ska.

Våra produkter är enkla så att de passar både villaägare och yrkesfolk. Samtidigt är de pålitliga och skapar trygghet för fastighetsägare, montörer och boende. Vi erbjuder såväl ett standardsortiment med snabb leveranstid som skräddarsydda produkter för speciella ändamål.

Tillsammans med våra 40 duktiga medarbetare tillverkar vi svenskproducerade och säkra lösningar, nu och i framtiden.

Ditt arbete är vårt fokus

Trygga produkter för dig

Weland Stål skyddar dig som jobbar på tak. Vi är en av Nordens största leverantörer av utrustning för takarbete och utrymning. Sedan 1975 har våra kunders trygghet varit vårt största fokus. Hela tiden jobbar vi på effektivare och ännu säkrare lösningar.