Karriär

Vill du bli en del av ett stort, tryggt företag och samtidigt jobba på en personlig arbetsplats där alla känner alla? Welandkoncernen består av en mängd mindre företag där det finns gott om utrymme för personlig utveckling.

På Weland Stål finns hela kedjan från utveckling och testning till produktion och försäljning. Samtidigt utvecklas verksamheten hela tiden och det finns ständigt nya saker att lära sig. Vi tror på en arbetsmiljö där individen kan växa genom utbyte av erfarenheter och kunskap. Medarbetarna är vår viktigaste tillgång och vi jobbar hela tiden på att skapa en ännu bättre arbetsplats.

Våra medarbetare präglas av kompetens, framåtblickande och servicekänsla. Weland Stål levererar produkter med kvalitet och vår största målsättning är att kunden ska bli nöjd. För att kunna göra det måste våra medarbetare ha en trygg och utvecklande arbetsmiljö.

Välkommen till oss!

Weland Stål AB söker Produktutvecklare
Vill du ingå i ett framgångsrikt team i en expansiv fas?

I din roll som produktutvecklare kommer du huvudsakligen arbeta med och förfina våra produkter inom taksäkerhet och solcellsfästen. Du arbetar strukturerat och självständigt med våra utvecklingsprojekt, genomför fysiska provningar och dokumenterar arbetet. Du håller kontakt med produktion, ev. underleverantörer och provningsinstitut under arbetets gång, och tar fram tillhörande dokument som monteringsanvisningar, prestandadeklarationer och produktdatablad.

Läs mer och ansök här!

Andra lediga tjänster i Welandkoncernen