Ringar på vattnet

Areco är en av Sveriges ledande byggplåtsleverantörer och bolaget är uppdelat i flera affärsområden. Robert representerar Areco Direct som har inte mindre än 14 butiker runtom i Sverige. I Stockholm har man tre butiker och där har man utsett Robert Holmberg som försäljningschef.

Det är med andra ord Robert som ser till att försäljningen rullar på. Han leder säljteamet, som består av både inne- och utesäljare.

– Min uppgift är kort sagt att utveckla vår verksamhet i Stockholm och se till vi har nöjda kunder.

Robert har snart 20 års erfarenhet i branschen och har klättrat på karriärstegen efter att först ha börjat på lagret för att sedan ta sig till kundmottagningen, säljare, platschef och nu senast som försäljningschef.

– Jag har gjort hela resan, och har därmed förståelse för alla de respektive arbetsuppgifterna, menar Robert.

Vi på Weland Stål har länge haft ett samarbete med Areco, något som Robert är mycket nöjd med.

– Jag har stor respekt för Weland Stål. Det är imponerade att se hur dels hela koncernen arbetar, dels hur de utvecklar sina produkter. Det hjälper oss att utvecklas också, eftersom vi samarbetar med ett företag som har mycket omtyckta produkter på marknaden och med en hög leveranssäkerhet.

Arecos samarbete med oss innefattar främst taksäkerhet.

– Vi vet att med Weland Stål får vi bästa möjliga kvalitet på produkterna, och det vet våra kunder också. Många av våra kunder väljer oss just för att de vet att vi använder oss av Weland Ståls produkter. Att arbeta tillsammans med Weland Stål ger ringar på vattnet. Och kundkontakten och kundnöjdheten är oerhört viktig. Vi satsar på att erbjuda högsta möjliga service och vill bygga långvariga kundrelationer. Kombinationen mellan vår service och Weland Ståls produkter gör oss extra konkurrenskraftiga, säger Robert och fortsätter: Att våra kunder även vet att de kan vända sig direkt till Weland Stål för support eller använda sig av deras smidiga kalkylprogram, gör ju att kunderna känner sig än mer omhändertagna. Och det gillar vi! Avslutar Robert glatt.