Två veteraner i samarbete

Företag kommer och går, och bara de riktigt lyckade består. Det kan vara hemligheten till varför DM TAK, efter tre generationer i familjeföretaget, idag är en av Stockholms mest anlitade takföretag inom både takrenoveringar och nyproduktion, samt hela takomläggningar.

DM TAK verkar i en bransch som alltför ofta får sitt rykte förstört av fuskbyggare. Men det är i skenet av detta bedrägeri, som DM TAK kan glänsa.

– Det faktum att vi har funnits så pass länge ger våra kunder en trygghet i sig. De vet att vi är att lita på, vår erfarenhet är genuin och att vi kan visa upp en bra ekonomi genom åren. Dessutom vet kunderna att våra garantier betyder något, till skillnad från nystartade företag, där man som kund inte kan veta om företaget finns kvar om ett år eller ej, berättar Kristoffer Helander, produktionschef på DM TAK.

Kristoffer har jobbat i företaget på ett eller annat sätt i 18 år och slutar aldrig att glädjas av att se slutresultatet efter ett uppdrag.

– Det är lika kul att se det färdiga taket som att se de glada ansiktena från våra nöjda kunder, menar Kristoffer.

Sedan många år har DM TAK även ett samarbete med oss på Weland Stål då de använder sig av våra taksäkerhetsprodukter.

– Personligen tycker jag mycket om Weland Ståls produkter. De är lika lättmonterade som de är estetiskt tilltalande, säger Kristoffer som även varit på besök i fabriken i Ulricehamn och fått se hur hela produktionskedjan går till.

Kristoffer fortsätter:

– Det känns också som om ni på Weland Stål delar vår filosofi vad gäller ständig utveckling. Det är aldrig några problem att kontakta supporten för att bolla både frågor och idéer eller lämna förslag på olika lösningar. Det finns en vilja att lära sig. Det tankesättet delar vi på DM Tak också. En anledning till att vi är där vi är idag, tror jag är för att vi är intresserade av att lära oss nya saker. Det är lätt att tro att man redan kan allt, men då är det omöjligt att utvecklas. Vi har ett renodlat intresse för tak och en hunger att kontinuerligt lära oss mer om arbetet runt och kring tak. Och samma känsla får jag kring Weland Stål och era produkter. Vi är båda erfarna spelare inom respektive bransch men vi saktar inte ner för det. Det är det som gör oss till överlevare, avslutar Kristoffer.